Project omschrijving

Huidtherapie

Coagulatie / zapper

Elektrocoagulatie

Elektrocoagulatie is een behandelmethode waarbij met een minuscuul naaldje stroom in het bloedvaatje in de huid wordt gebracht, waardoor aan de punt van de naald grote warmte ontstaat. Hierdoor stollen de eiwitten in het bloed, waarna het bloedvaatje verschompelt. Deze therapie kan worden toegepast bij teleangiectasieen (kleine bloedvaatjes), couperose, spidernaevi en bloedblaartjes en geeft een goed resultaat. Ook de steeltjes van fibroma (steelwratjes) worden met deze methode net boven de huid doorgebrand, waarna een klein korstje ontstaat dat na enige dagen vanzelf van de huid valt.

Zapper

Coagulatie therapie wordt uitgevoerd met de ZAPPER. Een subtiel apparaatje met een puntige elektrode. In dit puntje ontwikkelt zich een elektrische warmte (veilige laagspanning) en daarmee worden wratten en huidbultjes aangestipt. De wrat of fibroom zal verschrompelen of er komt direct een klein korstje op.  Belangrijk is om hier niet aan te zitten voor een goede wondgenezing. De behandeling is gevoelig en nadien kan de huid wat warm voelen en rood zijn. Wanneer het korstje eraf valt is het plekje weg. De plekjes zijn in de meeste gevallen na één behandeling weg. Een behandeling met de ZAPPER duurt slechts enkele minuten.

Coagulatie door middel van Blend ingezet bij:

  • Bloedvaatjes
  • Couperose
  • Spidernaevi

Coagulatie door middel van de ZAPPER ingezet bij:

  • Fibromen
  • Ouderdomswratten

Afhankelijk van de grootte, locatie, uw huidskleur, dikte en hoeveelheid huidoneffenheden beoordeelt de huidtherapeut tijdens het intakegesprek welke behandelmethode voor u het meest geschikt is.

Coaguleren-Zapper1-schoonheidsinstituut-beaute-majorie-wageningen

Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

vanaf 15 euro.

U kunt de cadeaubon bestellen en afhalen via:

  0317 – 417 007
  info@beautemajorie.nl