Project omschrijving

Huidtherapie

Couperose IPL behandeling

Couperose is een veelvuldig voorkomende, goedaardige huidaandoening die zich kenmerkt door rood/ paarse vaatjes in het gelaat, de hals en het decolleté. Bij lichte huidtypen komt het vooral voor op de wangen en de neus. Deze vaatjes zijn niet functioneel aangezien ze geen rol meer spelen bij de afvoer van zuurstof of afvoer van afvalstoffen in de huid. Couperose is in principe onschuldig, maar veel mensen
vinden het wel vervelend.

Couperose is vaak lastig te camoufleren en naast dat het voor veel mensen ontsierend is kan het soms pijnlijk zijn. Bij grote temperatuurverschillen kan het gezicht rood aanlopen en heel warm worden. Je kunt je hierdoor erg onzeker voelen en het idee hebben dat
Iedereen naar je kijkt. Eenmaal verwijde vaatjes trekken ze niet meer vanzelf weg. Gelukkig kunnen we couperose goed behandelen en kan je huid weer stralen.

Hoe ontstaat couperose?

Couperose ontstaat doordat oppervlakkige vaatjes in de huid verslapt raken en daardoor uitzetten. Hierdoor ontstaan zichtbare rode vaatjes in de huid. In de loop van de jaren kan dit zich uitbreiden tot een netwerk van vaatstructuur en zal de rode kleur meer op de voorgrond treden. Andere factoren die couperose veroorzaken of verergeren zijn:

 • Aanleg
  Als het huidprobleem voorkomt in de familie is de kans op het ontwikkelen
  van couperose groter.
 • Zon
  Temperatuurwisseling, stress en alcohol hebben één ding gemeen; ons bloed
  gaat er sneller door stromen en dat is van invloed op de ontwikkeling van rode vaatjes
  in de huid.
 • Voeding
  Met name pittige gerechten, worden afgeraden wanneer de huid gevoelig is
  voor couperose.
 • Geneesmiddelen
  Kunnen ook van invloed zijn op het ontstaan van zichtbare adertjes
  of roodheid van de huid.

De huidtherapeut bekijkt uw huid en stelt een aantal belangrijke vragen over uw huid en algemene gezondheid. Vervolgens stelt de huidtherapeut samen met u een persoonlijk behandelplan op en geeft zij een bijbehorende prijsindicatie. We zijn ervan overtuigd dat we veel mensen kunnen helpen met onze behandelmethoden, daarom steken we graag tijd en energie in goed advies. Wij adviseren u vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met onze huidtherapeut.

Couperose-IPL-behandeling-Beaute-Majorie-Schoonheidsinstituut-Wageningen

Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

vanaf 15 euro.

U kunt de cadeaubon bestellen en afhalen via:

  0317 – 417 007
  info@beautemajorie.nl