Project omschrijving

Elektrische epilatie

BOOK THIS TREATMENT

Hoe werkt elektrisch epileren

Elektrisch epileren is het permanent verwijderen van ongewenst haar door middel van elektrische epilatie. Bij deze methode wordt elk haartje individueel verwijderd aan de hand van een flinterdunne naald en stroompulsjes. De naald wordt in het haarzakje gestoken en geeft vervolgens een elektrische stroompouls van enkele seconden ( afhankelijk van het haartype ). Het haarzakje wordt door de stroom vernietigd waardoor er geen haar meer uit kan groeien.

Wanneer wordt elektrisch epileren toegepast

Elektrische epilatie is vooral geschikt voor kleine oppervlaktes in het gezicht en op het lichaam permanent te verwijderen. De ontharingsmethode kan gebruikt worden voor alle haartypes en haarkleuren, dus ook voor dunne lichte haren die niet verwijderd kunnen worden met de ELOS Ontharingsmethode. Door elektrische epilatie zijn vrijwel alle haren na de behandeling weg en de kosten zijn per behandeling minder hoog dan de kosten met de ELOS Ontharingsmethode. Daarnaast worden de kosten vergoed door uw zorgverzekeraar, mits u voldoende aanvullend verzekerd bent.

De duur van een behandeling met elektrisch epileren

De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied, het aantal haren en het haartype. Aangezien haren groeien in drie fases ( de actieve groeifase, overgangsfase en de rustfase ) en niet alle haren zich tegelijkertijd in dezelfde fase bevinden heeft u meerdere behandelingen nodig. Alleen de haren in de actieve groeifase kunnen worden verwijderd met elektrisch epilatie omdat deze haren pigment of melanine bevatten. Doordat we hetzelfde huidoppervlak meerdere keren behandelen is de kans groter dat we alle haren in de actieve groeifase aantreffen.

Wij adviseren u vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met onze huidtherapeut. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een op u afgestemd behandelplan op en zal u horen hoeveel ontharingsbehandelingen nodig zijn.

Electrische-epilatie-schoonheidsinstituut-beaute-majorie-wageningen

Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

vanaf 15 euro.

U kunt de cadeaubon bestellen en afhalen via:

  0317 – 417 007
  info@beautemajorie.nl