Project omschrijving

Huidtherapie

Elos ontharen

De ELOS methode is een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen

van ongewenste haargroei. Het laser en IPL ontharen is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidkleuren, van blank tot negroÏde. Met de   ontharingsbehandelingen kan onze huidtherapeut naast donkere haren ook blonde haren verwijderen. In 90% van de gevallen zal de behandeling aanslaan. Vaak zijn er meer behandelingen nodig als de ontharing als gevolg van hormonen (bv overgang) is ontstaan.

Wat is ELOS?

ELOS bestaat uit twee energiebronnen: radiofrequentie & licht. Hierdoor wordt definitief ontharen veel veiliger en effectiever. Haar groeit in verschillende fases, er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de overbeharing te verwijderen. Het aantal ontharings behandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze. Het is daarom beter om i.p.v. permanent ontharen over permanente haarreductie te spreken. Ook is het met de ELOS mogelijk om 100% pijnloos te ontharen.

Wat is het verschil tussen ELOS ontharen en IPL ontharen?

De uitvinder van de IPL methode ontwikkelde jaren daarna een nieuwe, verbeterde methode genaamd de ELOS methode. Deze revolutionaire techniek is ver vooruitstrevend vanwege de toevoeging van veilige radiofrequente energie. Naast de normale effectieve IPL werking betekent dit: nog minder kans op  complicaties. Definitief ontharen is minder gevoelig en er is sneller resultaat. Door te IPL ontharen met de nieuwe ELOS methode is het nu ook mogelijk om blonde haren en de donkere huid effectief te behandelen. De ELOS ontharingsmethode heeft de laatste jaren haar werkzaamheid in klinische studies en in de praktijk meer dan eens bewezen.

Voordelen van ELOS ontharen:

  • Hygiënisch schoon
  • Nooit meer scheren, harsen, of elektrisch epileren
  • Alle huidkleuren, van heel licht tot heel donker
  • Voor zowel donkere als lichte haren
  • Veilig en effectief met de ELOS ontharings-methode
  • Vergoeding door zorgverzekeraar bij overbeharing in het gelaat

Wij adviseren u vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met onze huidtherapeut. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een plan voor definitief ontharen voor u op en zal u horen hoeveel ontharingsbehandelingen nodig zijn.

Elos-ontharen-schoonheidsinstituut-beaute-majorie-wageningen

Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

vanaf 15 euro.

U kunt de cadeaubon bestellen en afhalen via:

  0317 – 417 007
  info@beautemajorie.nl