Project omschrijving

Huidanomaliën

Goedaardige huidtumoren verwijderen

Huidanomaliën

Huidoneffenheden zoals fibromen (steelwratjes), ouderdomswratten, angiomen (bloedvat gezwelletjes) en andere verhevenheden van de huid zoals goedaardige moedervlekken zijn goedaardige tumoren op de huid. Deze huidoneffenheden kunnen vooral voorkomen op het gezicht, de hals of de romp, soms in grote getallen. Ze zorgen dat de huid onregelmatig aanvoelt en er vlekkerig uit ziet. Overmatige blootstelling aan zon, ouder worden, aanleg en wrijving van de huid zijn factoren die het ontstaan van goedaardige huidtumoren uitlokken. Ondanks dat ze onschuldig zijn kunnen ze cosmetisch wel als storend worden ervaren. Vaak kunnen wij ze op eenvoudige wijze verwijderen.

Ouderdomswratten

Ouderdomswratten zijn goedaardige ophopingen van huidcellen welke toenemen bij het ouder worden. Sommige mensen krijgen ze rond hun veertigste al en anderen pas rond hun zeventigste leeftijd. Vroeg of laat krijgt bijna iedereen er wel één of een paar in het leven en bij een erfelijke aanleg kun je er wel honderd krijgen. De huidtherapeut kan ouderdomswratten veilig verwijderen middels een curette (een klein steriel en scherp lepeltje).

Fibromen

Net als ouderdomswratten zijn fibromen volkomen onschuldig en veilig te verwijderen. Rondom de hals en in de oksels komen ze geregeld voor en mogelijk ook op andere plekken, zoals rondom de ogen of in de liezen. Met een klein naaldje worden de plekjes aangestipt, waarna een korstje ontstaat en het vanzelf geneest. Dit heet elektrocoagulatie. Andere indicaties die met elektrocoagulatie kunnen worden behandeld zijn: Angioma senilis en Talgklierhyperplasie.

Verschillende behandelmethoden:

  • Lichtflitstherapie
  • Elektrocoagulatie
  • ZAPPER
  • Curettage

Afhankelijk van de grootte, locatie, uw huidskleur, dikte en hoeveelheid huidoneffenheden beoordeelt de huidtherapeut tijdens het intakegesprek welke behandelmethode voor u het meest geschikt is.

Huidanomalien-schoonheidsinstituut-beaute-majorie-wageningen

Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

vanaf 15 euro.

U kunt de cadeaubon bestellen en afhalen via:

  0317 – 417 007
  info@beautemajorie.nl