Project omschrijving

Huidtherapie

Pigmentvlekken IPL behandeling

Pigmentvlekken op de huid zijn opeenhopingen van pigment ofwel melanine zichtbaar als een donkere verkleuring van de huid. Wanneer de huid te veel aan zonlicht is blootgesteld kunnen de pigmentcellen in de war raken, te veel melanine produceren of onregelmatige pigmentatie geven. Hormoonschommelingen, blootstelling aan zonlicht, ontstekingen en wondjes hebben invloed op de pigmentcellen. Pigmentvlekken kunnen ook een kenmerk zijn huidveroudering.  Sommige pigmentvlekken zijn al aanwezig bij de geboorte.

Pigmentvlekken verwijderen, veilig en effectief

Met de ELOS IPL techniek kunnen verschillende soorten pigmentaties behandeld worden. Door de warmte en de lichtflitsen die per puls op de huid gezet worden, wordt het pigment zodanig verwarmt dat het pigment afgebroken wordt. Het pigment vervaagd geleidelijk na een aantal dagen. Gemiddeld zijn er 2 tot 4 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Soorten pigmentvlekken

De volgende pigmentvlekken komen veel voor bij vrouwen en mannen.

Deze pigmentvlekken zijn heel goed te behandelen:

  • Zonnevlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Café-au-lait vlekken
  • Sproeten en kleine goedaardige moedervlekken

Pigmentproblemen kunnen op verschillende manieren behandeld worden.  Aan de hand van uw huidaandoening en wensen kunnen we verschillendebehandelingen combineren en toepassen. Wij adviseren u vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met onze  huidtherapeut. Tijdens deze afspraak worden uw vragen beantwoord en zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u opstellen voor het verwijderen van de pigmentvlekken.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

vanaf 15 euro.

U kunt de cadeaubon bestellen en afhalen via:

  0317 – 417 007
  info@beautemajorie.nl